Welkom bij onze schildergroep de Wiemerink

 

Bij onze schildersgroep draait alles om kunst en creativiteit. We zijn een groep enthousiaste schilders van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Of je nu een hobbyist bent of professioneel kunstenaar, bij ons kun je je passie voor schilderen delen en nieuwe vaardigheden leren.

Elke woensdagmorgen van 9:15 tot 12:00 wordt er geschilderd. Onze schildergroep bevindt zich in De Wiemerink aan de Spinetlaan 25 in de Maastrichtse wijk Caberg.

Of u nu schildert in olieverf, acrylverf of aquarel, bij ons kun je ook leren van elkaar hoe je je vaardigheden kunt verbeteren en je eigen stijl kunt ontwikkelen. De doeken en verf mag u zelf meenemen, tafelezels, grote schilderezel en kwasten zijn aanwezig. Als het lekker weer is kan er ook buiten geschilderd worden.

Onze schildergroep is ook een geweldige plek om nieuwe vrienden te maken en je netwerk uit te breiden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die hun passie voor schilderen met ons willen delen.

Als u op zoek bent naar een plek om te schilderen, te leren en te socializen, neem gerust contact met ons op. Onze schildergroep zoekt nog nieuwe leden. Iedereen is van harte welkom om bij ons in de Wiemerink. Kom gerust een keertje kijken op de woensdagmorgen. De koffie staat klaar.

De kosten bedragen € 30,– per kwartaal.

SchildergroepDeWiemerink-HomeSlider-01
De koffie staat klaar!
De koffie staat klaar!
De koffie staat klaar!
SchildergroepDeWiemerink-InfoSlider-15
SchildergroepDeWiemerink-InfoSlider-14
SchildergroepDeWiemerink-InfoSlider-13
SchildergroepDeWiemerink-InfoSlider-12
SchildergroepDeWiemerink-InfoSlider-08
SchildergroepDeWiemerink-InfoSlider-07
SchildergroepDeWiemerink-InfoSlider-06
SchildergroepDeWiemerink-InfoSlider-04
SchildergroepDeWiemerink-InfoSlider-03
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow